Nemocnice České Budějovice zveřejnila nové propagační video

06.10.2018 14:58

Víc než nemocnice. Žádná prázdná fráze, ale poselství, které je pro nás nesmírně důležité. Těmito slovy začíná nové propagační video Nemocnice České Budějovice, které bylo zveřejněno na sociálních sítích největšího jihočeského zdravotnického zařízení.

Nemocnice České Budějovice zveřejnila nové propagační video
Foto: mane.cz
Popisek: nemocnice České Budějovice

„Jedná se o vůbec první video, které prezentuje komplexně celou nemocnici. Doposud jsme točili spoty jen na jednotlivých odděleních,“ říká mluvčí nemocnice Bc. Iva Nováková, MBA a dodává, že kromě internetu bude klip k vidění i na obrazovkách přímo v nemocnici, na propagačních akcích složek integrovaného záchranného systému či zdravotnických kongresech a podobných událostech.

Video vznikalo v průběhu roku a jsou na něm vidět skuteční zaměstnanci nemocnice. „Všem moc děkujeme za spolupráci a ochotu. Věřím, že na výsledek můžeme být všichni pyšní,“ dodává Bc. Iva Nováková, MBA.

Video můžete zhlédnout ZDE.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…