Nemocnice Na Homolce se zařadila mezi stabilními českými firmami do nejvyšší kategorie excelentní

10.09.2014 21:08

Nemocnice Na Homolce získala prestižní ocenění CZECH Stability Award za rok 2013 a již potřetí se tak zařadila mezi stovku nejstabilnějších firem v České republice. Zatímco v loňském roce byla v kategorii A oceněna dvěma áčky, jež mají přívlastek „vynikající“, letos si Nemocnice Na Homolce polepšila a vystoupila na pomyslný vrchol. Zařadila se do skupiny AAA mezi „excelentní“ firmy.

Nemocnice Na Homolce se zařadila mezi stabilními českými firmami do nejvyšší kategorie excelentní
Foto: homolka.cz
Popisek: Nemocnice Na Homolce

Ocenění je samostatnou kategorií žebříčku CZECH TOP 100. Hodnocení CZECH Stability Award měří stabilitu jednotlivých společností. Poskytuje nezávislý pohled na současný stav firem a jejich finanční situaci, včetně předpovědi budoucího rizika. Pro každou, takto oceněnou společnost, přináší obdržený certifikát řadu marketingových i obchodních benefitů a zvyšuje tak její prestiž a důvěryhodnost. Ocenění zároveň deklaruje, že firma, která jej používá, praktikuje politiku otevřené komunikace a poskytuje dostatek informací o posledních výsledcích svého hospodaření nebo vlastnické struktuře. Tyto faktory jsou nedílné součásti samotného hodnocení CZECH Stability Rating.

Report řadí subjekty do kategorie A (AAA, AA, A), která ukazuje na vynikající situaci, do kategorie B (BBB, BB,B), která svědčí o stabilním stavu a do kategorie C (CCC, CC, C), což je skupina riziková. Hodnocení je každoročně aktualizováno a jeho výsledky jsou pravidelně vyhlašovány. Nemocnice Na Homolce patří dlouhodobě mezi jedno z ekonomicky nejstabilnějších zdravotnických zařízení v ČR. V roce 2013 skončila se ziskem 38 milionů korun.

Nemocnice Na Homolce se letos na jaře již po několikáté umístila na předním místě také v dalším žebříčku Společnosti CZECH TOP 100, hodnotícím nejobdivovanější české firmy. Ve své kategorii, zahrnující firmy z oblasti osobních, veřejných a sociálních služeb, získala třetí pozici, lépe si v roce 2013 vedly pouze Národní divadlo a nadace Naše dítě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…