Nemocnice Písek: Nechte si změřit tlak i cukr a zjistit krevní skupinu

13.06.2017 17:47

Měření cholesterolu, glykémie, krevního tlaku, tělesného tuku a získání dietního rozpisu, ukázka správného mytí rukou nebo například prohlídka sanitního vozu – to vše a mnohé další připravuje pro veřejnost písecká nemocnice na středu 14. června. Od deseti do třinácti hodin pořádá Den otevřených dveří pod názvem „Poznej své zdraví“.

Nemocnice Písek: Nechte si změřit tlak i cukr a zjistit krevní skupinu
Foto: Písecká nemocnice
Popisek: Písecká nemocnice

„Ve žluté chodbě na centrálním odběrovém místě budeme provádět různá měření a například ukážeme, jak vypadá a funguje umělý kyčelní kloub a koleno. Zájemcům určíme krevní skupinu, představíme funkce moderního inkubátoru a péči o nedonošené děti. Dále budeme poskytovat poradenství k ženské inkontinenci,“ uvedl ředitel Nemocnice Písek, a. s., MUDr. Jiří Holan, MBA.

Pro zájemce budou organizovány i návštěvy na oddělení patologie. Návštěvníků se budou po celou dobu věnovat studentky písecké střední zdravotnické školy a personál nemocnice. Program bude zakončen divadelní kulturně zábavnou akcí.

Den otevřených dveří si užijí i děti. „Od třinácti hodin pro ně připravujeme divadelní představení Bajaja. Divadlo Víti Marčíka bude možné zhlédnout na nádvoří u lípy,“ řekla hlavní sestra písecké nemocnice Mgr. Jana Somrová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …