Nemocnice Strakonice: Na sympoziu vystoupí i zdravotníci z amerického Bostonu

08.10.2019 13:07

V pátek 11. října 2019 se v Rytířském sále strakonického hradu uskuteční V. česko-americké neurologicko/internistické sympozium. Organizátory jsou Nemocnice Strakonice, a.s. ve spolupráci s Lahey Hospital & Medical Center (Boston, USA) a Česká lékařská komora Strakonice.

Nemocnice Strakonice: Na sympoziu vystoupí i zdravotníci z amerického Bostonu
Foto: Nemocnice Strakonice
Popisek: Nemocnice Strakonice.

„Jak je již zvykem, přednášet budou renomovaní odborníci z České republiky i zahraničí. Jejich prezentace budou zaměřeny na aktuální témata. Předešlé ročníky měly velmi vysokou odbornou úroveň a laťku nehodláme snižovat,“ říká předseda představenstva Nemocnice Strakonice, a.s. MUDr., Bc. Tomáš Fiala, MBA.

Na blok přednášek naváže v 19 hodin společenský večer v restauraci Lovecká bašta, kde americká návštěva pozná i místní folklór – o hudební doprovod se postará Strakonická dudácká muzika.

Akce má charakter postgraduálního vzdělávání a bude garantována ČLK (ohodnocena kredity) jako akce kontinuálního vzdělávání - účastníci obdrží certifikát o účasti. Certifikát o účasti obdrží i zástupci nelékařských povolání: všeobecná sestra, ergoterapeut, fyzioterapeut, zdravotnický záchranář, nutriční terapeut, porodní asistentka, radiologický asistent, zdravotnický laborant, zdravotně sociální pracovník a farmaceutický asistent.

V. česko-americké neurologicko/internistické sympozium ve Strakonicích se uskuteční pod záštitou hejtmanky Jihočeského kraje Mgr. Ivany Stráské.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…