Nemocnice Strakonice: Prácheňský ošetřovatelský den nabídne program, plný přednášek

09.05.2017 10:12

Dům kultury Strakonice bude 17. května hostit už třináctý ročník konference Prácheňský ošetřovatelský den. Pod záštitou hejtmanky Jihočeského kraje Ivany Stráské ho při příležitosti Dne ošetřovatelství pořádá Nemocnice Strakonice.

Nemocnice Strakonice: Prácheňský ošetřovatelský den nabídne program, plný přednášek
Foto: Nemocnice Strakonice
Popisek: Nemocnice Strakonice.

Program je připraven pro všeobecné sestry, porodní asistentky, fyzioterapeuty, radiologické asistenty, nutriční terapeuty, zdravotnické záchranáře nebo zdravotně-sociální pracovníky. „Snažili jsme se jej vytvořit natolik zajímavý, aby si v něm vybral opravdu každý. Přednášky tak jistě osloví i farmaceutické asistenty nebo laboranty,“ myslí si ředitel strakonické nemocnice Tomáš Fiala.

Konferenci zahájí svou přednáškou Romana Zimmermannová z interního oddělení Nemocnice Strakonice, která prozradí, jak se žije s chudokrevností. Během prvního bloku promluví i Václav Hána z chirurgického oddělení, jenž se bude věnovat křečovým žílám. Po přestávce zmíní rizika pro neočkované děti primář dětského oddělení Martin Gregora.

Třináctý ročník Prácheňského ošetřovatelského dne uzavře v Domu kultury Strakonice známý římskokatolický kněz Zbigniew Jan Czendlik. Poslední přednáška programu nese symbolický název Spěchejme milovat lidi, protože rychle odcházejí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…