Nemocnice Třebíč: Požární cvičení na neurologickém oddělení

19.11.2017 17:50

Krátce po deváté hodině ranní oznámil požární hlásič oheň na neurologickém oddělení Nemocnice Třebíč. To byl začátek taktického cvičení, do kterého se zapojil Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina ÚO Třebíč, Policie ČR a zaměstnanci nemocnice.

Nemocnice Třebíč: Požární cvičení na neurologickém oddělení
Foto: nem-tr.cz
Popisek: Nemocnice Třebíč

Hlavním cílem byl nácvik zásahu při záchranných a likvidačních pracích, a to včetně evakuace osob zasaženého objektu za pomocí evakuačních pomůcek, evakuačního výtahu i výškové techniky.

V místě zasaženém požárem bylo sedm osob, které bylo nutné evakuovat. V rámci nácviku byly využity jak speciální evakuační podložky v majetku nemocnice, tak nosítka hasičů a jeřáb s plošinou dosahující až do výšky 30 metrů.

Figuranti, studenti Střední zdravotní školy Třebíč, byli evakuováni během 20 minut od chvíle ohlášení požáru. Samotné cvičení bylo ukončeno zhruba za hodinu.

Veškerá činnost v průběhu cvičení byla provedena za důsledného dodržování bezpečnostních zásad a opatření stanovených příslušnými předpisy.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…