Nové akční modely Volkswagen Comfort Edition

06.03.2014 9:10

Volkswagen startuje novou akční nabídku Volkswagen Comfort Edition. Akční nabídka Comfort Edition nyní nově i pro vozy Golf a Golf Variant.

Nové akční modely Volkswagen Comfort Edition
Foto: red
Popisek: Volkswagen

Modely Volkswagen Golf a Golf Variant jsou nyní nově zařazeny mezi akční modely Comfort Edition. Akční nabídka dále zahrnuje modely Tiguan, Touran, Beetle a Beetle Cabriolet.

 "Modely Comfort Edition jsou mezi zákazníky velmi oblíbené, protože jejich sériová výbava zahrnuje, při zachování mimořádné atraktivní ceny, celou řadu populárních prvků výbavy, které jsou při standardní koupi pouze za příplatek", uvedl Petr Janeba, vedoucí divize Volkswagen osobní vozy.

 Nabídka Comfort Edition u modelů Golf a Golf Variant vychází z výbavové linie Comfortline s rozšířenou sériovou výbavou. Zvýhodněná nabídka výbavy Comfort Edition zahrnuje u obou karosářských variant mlhové světlomety, sedadla ergoActive, palubní počítač Colour, rádio Composition Media, zpětnou kameru, ParkPilot, el. sklopná vnější zpětná zrcátka, bi-xenony s LED diodami, LED zadní světla u modelu Golf a paket Světla a výhled u modelu Golf Variant.

 V obou případech mají zákazníci na výběr výkonný a zároveň hospodárný zážehový motor 1.2 TSI o výkonu 77 kW (105 k) v kombinaci s šestistupňovou mechanickou převodovkou, nebo se sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou DSG. Cena modelu Golf Comfort Edition byla stanovena na 434 900 Kč (494 900 Kč / DSG ), což představuje cenové zvýhodnění 74 200 Kč oproti verzi Comfortline se shodnou příplatkovou výbavou. Golf Variant Comfort Edition stojí 459 900 Kč (519 900 Kč / DSG), což představuje cenové zvýhodnění 71 400 Kč oproti verzi Comfortline se shodnou příplatkovou výbavou.

 Novinkou u nabídky Comfort Edition je možnost získání dalšího cenového zvýhodnění při výkupu starého vozu na protiúčet. U modelů Golf a Golf Variant je další cenové zvýhodnění 30 000 Kč, u modelů Tiguan, Touran, Beetle a Beetle Cabriolet je zvýhodnění 35 000 Kč.

 Díky Volkswagen Finance od ŠkoFINu může zákazník využít akční, časově omezenou akci Comfort Edition ihned, bez nutnosti mít naspořenou hotovost v plné výši.

 V těchto dnech startuje komunikační kampaň Comfort Edition v televizi, na internetu a na internetových stránkách www.comfortedition.cz a www.volkswagen.cz. Komunikační kampaň připravila agentura Draftfcb, která pro značku Volkswagen zajišťuje komunikaci akčních modelů Comfort Edition dlouhodobě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…