Nové datové rozvaděče REC doplnily sérii zařízení od Eatonu pro IT infrastrukturu

28.11.2014 10:22

Eaton Elektrotechnika s.r.o., přední světový elektrotechnický výrobce, uvedla na trh nové datové rozvaděče řady REC ve velikostech 42U a 47U. Eaton tak přišel s dalším produktem v rámci platformy Intelligent Power Pod, která významně pomáhá zřizovat a udržovat infrastrukturu IT. Rozvaděče REC jsou vhodné pro malá, střední i rozsáhlá datová centra a jsou již předpřipravené k instalaci.

Nové datové rozvaděče REC doplnily sérii zařízení  od Eatonu pro IT infrastrukturu
Foto: Eaton
Popisek: Eaton

Řada rozvaděčů REC je nejnovějším příspěvkem Eaton k řešením infrastruktury IT. Tato IT řešení zahrnují i rozvaděče řady RE, pro malé aplikace orientované na přidanou hodnotu, a rozvaděče řady RP, což je vysoce sofistikovaný systém pro veškerý rozsah aplikací. Úsporné rozvaděče REC vycházejí z předchozích známých modelů řady RE, nabízených od začátku letošního roku a mají stejné funkční možnosti včetně pojezdových koleček, uzemňovací sady, vodících ližin s libovolnou plynule měnitelnou pozicí, měřítkem s vyznačením U modulů a rychle odnímatelnými uzamykatelnými bočnicemi. Dalšími důležitými vlastnostmi jsou větší výška, hloubka a nosnost.

„Nové IT rozvaděče řady REC s možností řazení do řad byly navrženy speciálně pro prodejce s přidanou hodnotou a pro systémové integrátory,“ vysvětluje Jindřich Bulva, produktový manažer Eaton Elektrotechnika. „Tento modulární systém je konstruován tak, aby zrychloval a usnadňoval návrh, dodávku a instalaci řad rozvaděčů s izolovanou uličkou.“

REC ve výškách 42U a 47U a široké příslušenství

Rozvaděč REC je k dispozici ve výškách 42U a 47U a hloubkách 1000 mm a 1200 mm. Je nabízen spolu s širokým sortimentem příslušenství včetně dílů pro usměrnění proudění chladícího vzduchu a prvků pro uspořádání kabeláže. Rozvaděče lze snadno sestavovat do řad s dělenými výkyvnými dveřmi na konci řady a stropními deskami s šířkou 600 mm nebo 800 mm konstruovanými pro uličky  o šířce 1200 mm.

„Po uvedení řady REC na trh společnost Eaton tak nabízí univerzální sady rozvaděčů, jež doplňují její UPS, vnitrostojanové ePDU, software a nabídku služeb tak, aby splňovaly požadavky tohoto důležitého sektoru,“ dodal Jindřich Bulva.

Řada rozvaděčů REC je základním prvkem dříve oznámené platformy „Intelligent Power Pod“, která obsahuje UPS (zdroje záložního napájení), vnitrostojanové rozváděče ePDU, software pro správu napájení a služby. Systémoví integrátoři mohou při použití tohoto portfolia produktů a služeb instalovat svá IT zařízení a software, kterým dávají přednost a dodávat svým zákazníkům plně integrovaná systémová řešení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…