Novinky v aplikaci Můj Vodafone

06.08.2013 19:58

Do mobilní aplikace Můj Vodafone jsme pro vás přidali 3 zajímavé novinky: Roamingovou kalkulačku, Centrum péče a dobíjení kreditu kupónem. Doplnili jsme také zobrazení vyčerpaných minut do zahraničí i ze zahraničí (roaming) a to přímo v aplikaci i ve widgetu.

Novinky v aplikaci Můj Vodafone
Foto: red
Popisek: Vodafone

Zjistěte si, kolik vás přibližně bude stát využívání mobilních služeb na dovolené nebo služební cestě v zahraničí. Roamingová kalkulačka vám rychle spočítá částku v rámci automaticky aktivovaného roamingového tarifu World Roaming. Současně vám ale nabídne i lepší alternativu.

Stačí napsat, stejně jako v její webové podobě, kam jedete, kolik dnů v cizině strávíte, váš současný hlasový tarif a předpokládanou spotřebu SMS, minut a dat.

Můj Vodafone vám nyní dá odpovědi na nejčastější otázky z Centra péče, které se týkají našich služeb.

Kdo si dobíjíte kredit, máme dobrou zprávu i pro vás. Teď si ho na své předplacené kartě navýšíte přímo v aplikaci. Stačí, když napíšete číslo dobíjecího kupónu a telefonní číslo, které si přejete dobít. Můžete tak udělat radost i svým blízkým.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…