Kromě obligátních chlebíčků a jednohubek nesmí na stole chybět ani sladké chuťovky. Vyzkoušejte třeba čokoládové cake pops s pomerančem a Cointreau, které Vás svou chutí a vůní během silvestrovské noci přenesou na slunečné Azurové pobřeží, které je k oslavám jako stvořené. Zajímavý recept pochází z dílny cukrárny SweetDots, která pravidelně vnáší závan originality a elegance do českého cukrářství.
Elektrická pečící mísa Remoska® je univerzální ikona, která zdobí české kuchyně již více než 50 let. Její hlavní výhodou je všestrannost využití – hodí se pro klasické vaření, rozmrazování, zapékání, dušení, grilování nebo právě na pečení klasických i méně tradičních moučníků a sladkých chuťovek. Její důmyslná konstrukce s víkem, které odvádí přebytečnou páru je velmi šetrná ke všem zpracovávaným surovinám. Připravované pokrmy jsou dokonale tepelně upravené, zároveň si však zachovávají maximum výživových hodnot, svou charakteristickou chuť a vůni. Hospodyňky u Remosky ocení i snadné ovládání, údržbu a dlouhou životnost.
Vybrat si můžete klasické modely v designu věrném původním modelům z 50. let nebo si pořídit moderní chuťovku, kterou je zbrusu nová REMOSKA®, jejíž povrch je potažen nepřilnavým vícevrstevným materiálem Teflon®Select s módní barevnou povrchovou úpravou. Je jen na Vás, zda dáte přednost zlatému odstínu „Champagne Gold“, červenému „Hot Chilli“ či modrému „Lavender Blue“. Remosky jsou nabízeny vždy ve dvou velikostech – menší s objemem 2 litry a větší 4litrová.
Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.




