Nový pořad TV Barrandov: ZÁCHRANÁŘI

25.04.2018 13:31

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov přichází s další programovou novinkou. Již v pondělí 30. dubna se na obrazovkách objeví nový pořad Záchranáři, ve kterém nebude nouze o napětí, silné příběhy a situace, kdy jde vysloveně o život.

Nový pořad TV Barrandov: ZÁCHRANÁŘI
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Nikdo nezná tenkou hranici mezi životem a smrtí tak dobře jako oni. Záchranáři. V situacích, kdy jde doslova o všechno. Čtyři příběhy, čtyři výjezdy. A vy můžete být u toho s námi! Nový pořad Záchranáři připravuje TV Barrandov ve spolupráci s jednou z největších televizních produkčních společností – Constantin Entertainment. Tento formát bude TV Barrandov vysílat od pondělí do středy, vždy v hlavním vysílacím čase, tedy ve 20.15. Diváci se můžou těšit i na známé tváře, které se v pořadu objeví. Příběhy budou podle jejich skutečných zážitků.

„Záchranáři jsou nový formát na českém trhu, jde o scripted reality, kde profesionální zdravotničtí záchranáři zasahují v příbězích podle reálných událostí. Diváci tak během celé akce poprvé uvidí záchranářům pod ruce, zjistí, proč a jak záchranáři postupují, dozvědí se, jak by měli zareagovat, dostanou-li se sami k podobnému případu. To vše na pozadí zajímavých rodinných příběhů i skutečných dramat, kde jde o život,“ uvedla za produkci Kateřina Formanová.

„Jsem velmi rád, že jsme se na této spolupráci domluvili. Naše televizní Skupina Barrandov s produkční společností Constantin Entertainment nespolupracuje poprvé a všechny naše projekty byly dlouhodobě divácky velmi oblíbené, takže jsem přesvědčen, že i tento nový formát zaznamená u diváků velký úspěch,“ řekl generální ředitel Skupiny Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Sledujte premiérový díl nového pořadu Záchranáři již v pondělí 30. dubna ve 20.15 v televizi Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Rekordní rok pro orly mořské na Vysočině

13:04 AOPK ČR: Rekordní rok pro orly mořské na Vysočině

Pokud nenastanou komplikace, měla by letos na Českomoravské vysočině vyletět mláďata orlů mořských z…