Nový webový portál láká turisty do všech koutů Jihočeského kraje

27.06.2016 21:52

Více návštěvníků, kteří by strávili co nejdelší čas ve všech koutech Jihočeského kraje. Takový je cíl nového webového portálu www.jiznicechy.cz. Zájemcům o aktivní dovolenou v krásné přírodě s bohatou historií nabízí přes pět set turistických lákadel rozdělených do jedenácti oblastí.

Nový webový portál láká turisty do všech koutů Jihočeského kraje
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

Stránky jsou v současnosti jen v češtině, anglická a německá mutace bude spuštěna během prázdnin. Výhledově se počítá také s překladem do ruského jazyka. Webový portál, jehož pořízení si vyžádalo necelý půl milion korun, nabízí možnosti hledání podle turistických oblastí, zájmových skupin, nebo ročních období.

„Zájemce o dovolenou v jižních Čechách z webu zjistí, jaká lákadla nabízí například příznivcům cyklistiky Písecko, kde si přijdou na své milovníci lázeňských procedur, či jaký program mohou návštěvníci čekat v jednotlivých ročních obdobích,“ nastínil ředitel Jihočeské centrály cestovního ruchu Jaromír Polášek s tím, že například na podzim bude web obohacen pozvánkami na výlovy rybníků.

Ředitel Jihočeské centrály cestovního ruchu Jaromír Polášek a vedoucí odboru kanceláře hejtmana Jihočeského kraje Milan Nebesář představují nový webový portál www.jiznicechy.cz.

Neméně praktickou součástí webu je přehled všech slevových turistických karet, tipy na výlety včetně možnosti hodnocení ze strany návštěvníků. Nový web má svou uživatelskou přívětivostí přispět k rozložení návštěvníků do všech koutů jihočeského kraje.

Struktura webu:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dvacet let linky do ráje technologické vyspělosti. Letiště Praha a Korean Air slaví kulaté výročí spojení do Soulu

16:08 Dvacet let linky do ráje technologické vyspělosti. Letiště Praha a Korean Air slaví kulaté výročí spojení do Soulu

Jedna z nejstarších a nejdůležitějších dálkových linek na Letišti Václava Havla Praha slaví dvacetil…