Novým ekonomickým ředitelem Dopravního podniku se stal Peter Hlaváč

07.10.2016 20:11

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) má od pondělí 10. října 2016 nového ekonomického ředitele. Byl jím ustaven na jednání představenstva DPP Ing. Peter Hlaváč.

Novým ekonomickým ředitelem Dopravního podniku se stal Peter Hlaváč
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Mezi hlavní úkoly nového ekonomického ředitele bude v krátkodobém horizontu patřit příprava finančního plánu pro rok 2017 a následně příprava strategického výhledu hospodaření na následující období 3 let s důrazem na zvýšení efektivnosti hospodaření společnosti.

„V DPP bych rád zúročil své zkušenosti načerpané na pozicích ve společnostech, kde jsem působil dříve. Věřím, že se mi podaří v DPP nastavit systém efektivní kontroly nákladů tak, aby se optimalizovalo hospodaření DPP ve prospěch hlavního města Prahy,“ uvedl Peter Hlaváč, ekonomický ředitel DPP.    

Peter Hlaváč v průběhu své manažerské kariéry působil na různých vedoucích funkcích hlavně v papírenském průmyslu, ve společnostech Mondi SCP Ružomberok a.s. a SHP Harmanec a.s. a v oblasti energetiky ve společnosti SPP Distribúcia a.s. Je absolventem Slovenské Technické Univerzity v Bratislavě a Institut Française du Petrol v Paříži. 

Peter Hlaváč je zapáleným entomologem, věnuje se historii Balkánu, rád hraje tenis, lyžuje a především se věnuje své rodině.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…