Novým finančním ředitelem Povodí Moravy je Lukáš Krejčíř

02.02.2019 16:40

Do funkce ředitele úseku finančního a informatiky jmenoval generální ředitel Povodí Moravy, s. p. Václav Gargulák od 1. února 2019 Lukáše Krejčíře. Ve funkci vystřídal Milana Zaorala, který se rozhodl k poslednímu lednu 2019 ukončit svoji téměř sedmiletou spolupráci s podnikem.

Novým finančním ředitelem Povodí Moravy je Lukáš Krejčíř
Foto: Povodí Moravy
Popisek: Povodí Moravy

„Věřím, že Lukáš Krejčíř bude se svými zkušenostmi posilou týmu našeho státního podniku Povodí Moravy a na nové pozici mu přeji hodně úspěchů při řízení složité agendy financí a informatiky. Současně děkuji Milanu Zaoralovi za odvedenou práci a úspěšné vedení svěřeného úseku. Přeji mu mnoho štěstí v osobním i pracovním životě,“ říká generální ředitel Povodí Moravy, s. p. Václav Gargulák.

Ing. Lukáš Krejčíř vystudoval Masarykovu univerzitu, Ekonomicko-správní fakultu. Svoji dosavadní praxi v oblasti převážně finančního řízení získal ve společnosti ZETOR TRACTORS a.s., kde od roku 2008 působil na pozicích managera controligu, finančního ředitele a člena představenstva.

Vedení Povodí Moravy, s. p. klade důraz na otevřené a transparentní obsazování manažerských pozic státního podniku. Nabídku pozice ředitele úseku finančního a informatiky zveřejnilo Povodí Moravy 2. listopadu 2018. Zájem o pozici projevilo celkem 37 uchazečů, ze kterých prvním kolem výběrového řízení prošlo 12 osob. Ty také obdržely pozvání před výběrovou komisi na pracovní pohovory, které proběhly 12. a 13. prosince 2018. Z tohoto druhého kola vzešli tři vítězní uchazeči do kola třetího, které se konalo 20. prosince 2018. Vítězem třetího kola se na základě rozhodnutí hodnotící komise stal Lukáš Krejčíř.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…