OZP nejobdivovanější zdravotní pojišťovnou České republiky

19.05.2015 10:11

Oborová zdravotní pojišťovna je nejobdivovanější zdravotní pojišťovnou České republiky pro rok 2015. Ukázalo to hlasování nezávislých hodnotitelů Sdružení CZECH TOP 100.

OZP nejobdivovanější zdravotní pojišťovnou České republiky
Foto: OZP
Popisek: Logo Oborové zdravotní pojišťovny

Oborová zdravotní pojišťovna se umístila čtvrtá v kategorii pojišťoven a penzijních fondů. OZP tak patří do prestižního klubu stovky nejobdivovanějších společností České republiky. Žádná jiná zdravotní pojišťovna se v žebříčku CZECH TOP 100 neumístila.

„Oborová zdravotní pojišťovna je o významný kus před svou konkurencí v oblasti elektronizace zdravotnictví. Klienti mohou ve svém mobilu sledovat a kontrolovat výdaje na svou zdravotní péči, přes telefon si můžou nechat proplatit účtenky z preventivních programů a tak dále. Za tím vším ale samozřejmě v prvé řadě stojí zdravá a stabilní pojišťovna, která klientům zajišťuje bezpečnou péči o jejich zdraví. Vynikající výsledek v CZECH TOP 100 je jedním z potvrzení dlouhodobé dobré péče o naše klienty,“ říká Ladislav Friedrich, generální ředitel Oborové zdravotní pojišťovny.

„Kromě zdraví se staráme i o pohodlí našich klientů. Prakticky všechno s námi mohou vyřídit přes internet nebo v mobilu. Přes portál Vitakarta lze konzultovat zdravotní stav, platit za péči online, umožňuje sledovat účtované zdravotní výkony, nabízí možnost zjištění platební bilance, změny osobních i platebních údajů a další služby tak, aby si klienti mohli vyřídit vše z pohodlí domova, nebo odkudkoli odjinud, a nemuseli s každým detailem chodit za svou zdravotní pojišťovnou na přepážku,“ vysvětluje Mario Böhme, vedoucí obchodního odboru a mluvčí pojišťovny.

„Těší nás, že se v uplynulých 17. ročnících žebříčku obdivovaných firem řada firem umísťuje stabilně. A Oborová zdravotní pojišťovna je jednou z nich,“ dodává Jan Struž, předseda Sdružení CZECH TOP 100.

Téměř tisícovku firem, včetně všech zdravotních pojišťoven, v rámci hodnocení CZECH TOP 100 posuzovali nezávislí hodnotitelé z řad manažerů, analytiků, akademiků a představitelů státní správy při sestavování šestnáctého ročníku žebříčku 100 OBDIVOVANÝCH FIREM ČR vyhlašovaného každoročně Sdružením CZECH TOP 100. Hodnotili inovace, kvalitu managementu, vztah ke společnosti a k životnímu prostředí, kvalitu produktu, finanční spolehlivost a další kritéria.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Zástupce radí českým turistům, jak se vyhnout nepříjemnostem na mexických letištích

22:04 Ombudsman: Zástupce radí českým turistům, jak se vyhnout nepříjemnostem na mexických letištích

Chystáte se na dovolenou do Mexika? Pokud ano, čtěte pozorně. Poradíme vám, jak předejít tomu, aby v…