Ocenění Chuť Zlínského kraje poukáže na kvalitní regionální výrobky

10.07.2022 22:13 | Tisková zpráva

Valašský frgál s borůvkami a tvarohem, Vepřový rillettes a Ovocné pyré jablko jsou výrobky vybrané na ocenění Chuť Zlínského kraje. To si výrobci převezmou na Dni Zlínského kraje 1. října, kde budou moci své produkty nabídnout návštěvníkům.

Ocenění Chuť Zlínského kraje poukáže na kvalitní regionální výrobky
Foto: kr-zlinsky.cz
Popisek: Zlínský kraj - logo

Nové ocenění Chuť Zlínského kraje vyzdvihne zpracovatele, kteří vyrábějí kvalitní potraviny z českých surovin. Získat jej mohou výrobci přihlášení do soutěže Regionální potravina. V rámci hodnocení výrobků, které proběhlo 23. června, se uskutečnil i výběr produktů, jež získají i toto nové ocenění.

„Chceme poukázat na kvalitní výrobky, které v našem kraji máme a pomoci je dostat do povědomí spotřebitelů. Ocenění Chuť Zlínského kraje se bude udělovat při hodnocení výrobků na Regionální potravinu, kam se mohou hlásit zpracovatelé, kteří používají místní suroviny a tradiční receptury,“ uvedla statutární náměstkyně hejtmana Hana Ančincová, zodpovědná za oblast zemědělství a venkov.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

Mgr. Vít Rakušan byl položen dotaz

Co přesně byste nyní udělal jinak?

V čem jste podle vás byli málo odvážní? A nemyslíte, že řadu voličů mohl odradit i ten váš boj s dezinformacemi, za který jste schovávali podle mě spíše jen snahu umlčet jiný názor? Nebo jinak, co jste udělali pro svobodu slova, a proto, aby se lidé nebáli říkat své názory nahlas, což se děje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Temelín chystá velkou proměnu infocentra

10:34 ČEZ: Temelín chystá velkou proměnu infocentra

Infocentrum Jaderné elektrárny Temelín čeká v první polovině příštího roku rozsáhlá modernizace. Po …