Ocenění EFMA: mBank překonala konkurenci z pěti kontinentů

17.10.2014 13:46

mBank získala ve světové soutěži nejlepších bankovních projektů tři ocenění, přičemž překonala konkurenci z pěti kontinentů. Mobilní půjčka jen za 30 sekund se stala nejslibnější myšlenkou z analyzovaných projektů. Slevový program mSleva zvítězil ve dvou kategoriích a pomohl bance získat nejen postavení nesporného lídra v oblasti každodenního bankovnictví, ale i instituce, která radikálně mění image díky inovativním řešením.

Ocenění EFMA: mBank překonala konkurenci z pěti kontinentů
Foto: mBank
Popisek: mBank

Každoroční soutěž "Distribuce & marketingové inovace v oblasti maloobchodních finančních služeb" (Distribution and Marketing Innovation in Retail Financial Services) organizují EFMA, organizace, která sdružuje více než 3 300 finančních institucí z více než 130 zemí a Accenture, společnost specializující se na moderní technologie, poradenství a outsourcingové služby. Soutěž oceňuje nejlepší a nejinovativnější projekty v retailovém sektoru finančních služeb.

Projekty jsou navrhovány finančními institucemi. Rozhodnutí o pořadí závisí stejnou mírou na výsledcích hlasování poroty složené z několika desítek členů správních rad největších retailových bank na světě a výsledků on-line hlasování mezi členy EFMA.

V tomto roce bylo do soutěže přihlášeno téměř 600 projektů pocházejících z 250 institucí z celkem 69 zemí a pěti kontinentů. Skupina mBank je jedinou institucí, která byla oceněna ve třech kategoriích.

mBank se umístila na prvním místě v kategorii "Nejperspektivnější nápady" (The Most Promising Idea) díky své 30sekundové půjčce, která umožňuje zákazníkům okamžitý a snadný přístup k další hotovosti prostřednictvím mobilní aplikace. Tato kategorie je věnována novým myšlenkám, které by v budoucnu mohly změnit bankovní sektor.

mSleva, první slevový program se speciálními nabídkami partnerů banky, které byly připraveny na základě profilu a výdajů zákazníka, přinesl mBank vítězství v nové kategorii "Každodenní bankovnictví" (Everyday Banking). Díky nové slevové platformě mohla mBank opět získat označení "Nejvýraznější inovace" (The Most Disruptive Innovation), které oceňuje instituce měnící obraz globálního bankovního sektoru. Tato kategorie má zvláštní význam, protože zahrnuje všechny projekty ze soutěže.

"Opět jsme ukázali, že řešení, která poskytujeme, jsou inovativní a konkurenceschopná nejen na domácím a evropském trhu, ale i globálně. mBank dnes slouží jako vzor pro ostatní finanční instituce. Díky našim inovacím si zákazníci mohou být jisti, že mBank jim nabízí více než konkurence," řekl Cezary Stypułkowski, generální ředitel skupiny mBank.

V loňské EFMA soutěži mBank získala dvě ocenění. Přinesla "Nejvýraznější inovaci" (The Most Disruptive Innovation) a byla označena za nejlepší online a mobilní banku, přičemž získala prvenství v kategorii "Digitální a mobilní kvalita" (Digital and Mobile Excellence).

Tato ocenění nejsou první, která mBank v tomto roce získala. Začátkem roku vybrali odborníci z Celent Research mBank jako číslo jedna v kategorii "Banka založená na digitálním modelu" (Digital Model Bank), a označili ji jako instituci, která dokáže nejlépe využít technologie v bankovnictví.

Skupina mBank byla také jedním z vítězů "Bank Innovation Awards 2014", soutěže organizované portálem Bank Innovation, který se věnuje finančním službám. Banka byla oceněna jako jedna z nejinovativnějších společností globálního odvětví finančních služeb. Technologického řešení navrženého mBank si také všimla společnost Forrester Research, jedna z nejuznávanějších analytických a poradenských firem, jejíž zprávy vyzdvihují banku jako lídra mobilního a on-line bankovnictví nejen na evropském, ale i na globálním trhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…