Odborná sekce cestovního ruchu jednala na Hipodromu v Mostě

26.05.2017 16:20

Dne 22. 5. 2017 zasedala na HIPODROMU MOST a.s., za řízení odborné sekce jednatelem Ing. Jiřím Voloveckým, Odborná sekce cestovního ruchu při OHK Most. Jednání se kromě členů a stálých hostů, včetně zástupce Magistrátu města Mostu, účastnili také aktéři připravovaného “Memoranda o spolupráci v oblasti cestovního ruchu na Mostecku”, tj. odborní zástupci Euroregionu Krušnohoří, Hospodářské a sociální rady Mostecka a Destinační agentury Krušné hory o.p.s., která by měla být všemi uznávaným základním koordinačním orgánem pro podporu a organizaci cestovního ruchu v regionu.

Odborná sekce cestovního ruchu jednala na Hipodromu v Mostě
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Toto Memorandum bude po schválení v řídících orgánech partnerů vyjadřovat vůli navázat aktivní vzájemnou spolupráci a vytvořit tak společnou základní pracovní skupinu pro podporu a rozvoj cestovního ruchu, která bude otevřena i zástupcům dalších relevantních institucí.

V rámci jednání bylo m.j. dohodnuto, že je nutné do budoucna zajistit koordinaci akcí v oblasti cestovního ruchu, jako podmínku nutnou nejen pro návštěvnost, ale i ekonomickou úspěšnost. Toto bude jedním z hlavních témat pro příští jednání.

Jako zásadní akcí pro jaro příštího roku, byl schválen záměr pokračovat ve spolupráci  s „Obchodní a průmyslovou komorou v Chemnitz“ a uspořádat 8. ročník společných konferencí „Česko–saské návštěvy“, k problematice cestovního ruchu.

C:\Users\povova\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\DSC03549.jpg

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…