Olomoucký kraj: Dvacet pět míst, kde vás to bude bavit

05.07.2022 19:07 | Tisková zpráva

Adrenalinové zážitky v podobě tandemových seskoků i nejhezčí místa pro svatební obřad se letos uchází o Ceny Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu. Na výběr je celkem 25 nominací.

Olomoucký kraj: Dvacet pět míst, kde vás to bude bavit
Foto: Olomoucký kraj
Popisek: Olomoucký kraj, logo.

„Letos je opět na výběr z pěti kategorií, kde mohou lidé volit například nejoblíbenější rozhlednu nebo netradiční zážitek,“ uvedla Milada Sokolová, uvolněná členka zastupitelstva pro oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu.

Anketa symbolicky odstartovala začátkem letních prázdnin. Lidé se na webu cenykraje.cz mohou zapojit nejen do hlasování, ale zároveň v podobě nominovaných cílů získají tipy na letní výlety po celém Olomouckém kraji. Jednotlivé nominace vybírala odborná komise. Na veřejnosti pak je, aby zvolila vítěze jednotlivých kategorií. Navíc přibude cena hejtmana pro osobnost cestovního ruchu.

„Olomoucký kraj je skvělým místem pro život i na dovolenou. Děkuji všem lidem, kteří se na rozvoji cestovního ruchu v našem regionu podílejí. Jejich práce je často nedoceněná – a to je jeden z důvodů, proč ceny cestovního ruchu vyhlašujeme,“ dodal Josef Suchánek, hejtman Olomouckého kraje.

Hlasování probíhá prostřednictvím webových stránek ZDE do 15. srpna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…