Onkologické pacientky v rolích modelek zazáří jako hvězdy společenského večera

09.09.2013 16:31

Nadační fond onkologie pro 21. století ve spolupráci s Thomayerovou nemocnicí a módním salonem Magic Helena pořádají v úterý 17. září 2013 od 19 hodin jubilejní 20. společenský večer nazvaný „Sebevědomí pro každý den“, na němž jako modelky vystoupí ženy, které podstoupily léčbu rakoviny prsu. Slavnostního setkání se uskuteční v HuDi klubu Ilusion (Vinohradská 48, Praha 2).

Onkologické pacientky v rolích modelek zazáří jako hvězdy společenského večera
Foto: Martin Kovář
Popisek: Chirurgický zákrok, ilustrační foto

Programem slavnostního večera bude provázet držitel ceny Thálie za celoživotní mistrovství v oboru tanec Vlastimil Harapes.  Na tanečním parketu vystoupí taneční pár nejvyšší mezinárodní třídy M v latinsko-amerických tancích Lucie Hunčárová a Jan Onder. V hudební části večera zazpívají mezzosopranistka Karolína Bubleová Berková v doprovodu korepetitora Davida Švece a absolventka Pražské konzervatoře Maria Párová. Stejně jako v loňském roce nebude chybět ani skupina Old Steamboat. Vyvrcholením programu bude módní přehlídka z kolekce salonu Magic Helena, kdy se v rolích modelek představí pacientky Onkologické kliniky Thomayerovy nemocnice.

„Modelkami budou stejně jako každý rok pacientky, které prošli onkologickou léčbou. Svojí odvahou ukazují ostatním ženám, že i po náročné onkologické léčbě mohou nosit elegantní oblečení a být sebevědomými a obdivovanými hvězdami společenských akcí,“ vysvětlila předsedkyně Správní rady Nadačního fondu onkologie pro 21. století a primářka Onkologické kliniky 1. LF UK a TN prof. MUDr. Jitka Abrahámová, DrSc.

Vstupné ve výši 100,- Kč bude použito ve prospěch Nadačního fondu onkologie pro 21. století, který byl založen v roce 1992. Jeho cílem je získávat finanční prostředky pro nákup nákladného zařízení sloužícího k diagnostikování a léčbě pacientů na Onkologické klinice Thomayerovy nemocnice. Kromě toho fond pravidelně pořádá odborná sympozia pro lékaře z celé České republiky, podílí se na vydávání vědeckých publikací a informačních materiálů pro veřejnost.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…