PRIMA Zlatá pecka 2014 zná již členy poroty

05.11.2014 16:30

Vždycky jsme se snažili o to, aby členy odborných porot byli ti z nejrenomovanějších, kterých si v naší i umělecké branži vážíme: … oscarový Theodor Pištěk, kameraman Miroslav Ondříček, režiséři Juraj Jakubisko a Jan Hřebejk, Jirka Bartoška, Michal Horáček, Michal Pavlíček, Jan Mattlach, Jiří Suchý a řada dalších. Čestným předsedou poroty letošního ročníku PRIMA Zlatá pecka 2014 je umělecký fotograf Robert Vano.

PRIMA Zlatá pecka 2014 zná již členy poroty
Foto: red
Popisek: Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace

Jsem rád, že Zlatá pecka letos poprvé svůj název spojila se svým novým titulárním partnerem – televizí PRIMA, která tím dává sympaticky najevo, že jí úroveň kreativity v české reklamě určitě není lhostejná. Příjemným bonusem pro finalisty v kategorii TV spotů bude opět jejich prezentace v rámci celosvětové show „Noc reklamožroutů“ ve   40 zemích světa.  A protože dobrou reklamu pomáhají dělat i skvělí herci, letos poprvé necháme promluvit vox populi! Všichni budou moci hlasovat na internetu pro svého nejoblíbenějšího herce a herečku v reklamě.

Jak už se stalo tradicí, bude i letošní přihlášené exponáty v kategorii „WWW a MULTIMEDIA“ posuzovat specializovaná odborná porota. Stejně tak přihlášené TV spoty do kategorie „PRODUCT PLACEMENT“, bude hodnotit samostatná zvláštní porota, která hodnotí kreativitu product placementu a ve spolupráci  s Radou pro rozhlasové a televizní vysílání uděluje prestižní cenu PRODUCT PLACEMENT AWARD.

Držíme Vám všem palce, Kuba Kohák se na Vás těší 25. února 2015 na pražské Lávce!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…