Pánské obleky BANDI přichází s 50% slevou pro záchranné složky

07.12.2014 11:29

Pánské obleky BANDI přichází s velmi unikátní akcí. Pro členy sborů Policie ČR, Městskou policii a HZS ČR nabízí jako „vánoční dárek“ v případě nákupu zboží 50 % slevu.

Pánské obleky BANDI přichází s 50% slevou  pro záchranné složky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policisté, ilustrační foto

Mimořádná akce je výrazem toho, že si firma váží náročné, užitečné a přitom nebezpečné práce, kterou členové těchto složek denně odvádí.

„Jedná se o vánoční dárek ve formě slevy na veškeré značkové oblečení od BANDI, a to za polovinu ceny cenu. Policisté, strážníci Městské policie i hasiči si tak v prodejnách po celé ČR mohou pořídit oblečení a dárky k Vánocům, oblečení na Silvestra nebo blížící se plesovou sezónu. Akce platí pouze do 23. 12. 2014,“ říká majitel společnosti Andrej Bandi Vámoš.

Každý, kdo chce využít 50% slevu na nákup oblečení u BANDI musí splnit jedinou podmínku – prokázat se služebním průkazem zaměstnance Policie ČR, Městské policie či HZS ČR.

„Přísné podmínky jsou nastaveny proto, že se mezi námi občas najdou lidé, kteří by této akce chtěli zneužít ve svůj prospěch. BANDI chce pomoci opravdu jen těm, kteří zasvětili svůj pracovní život pomoci druhým a nejsou patřičně doceněni. Bez výše uvedených pravidel při prokázání svého zaměstnání nebude možné slevu nárokovat a uplatnit,“ podotýká majitel firmy.

Důvodem, proč se stabilní, česká firma rozhodla „zvýhodnit“ tyto složky při nákupu oděvů je, že hasiči denně nasazují své zdraví a někdy i svůj vlastní život. Policisté, kteří nás chrání a pomáhají k udržení pořádku, jsou také každým dnem ve službě pod hrozbou rizika újmy na zdraví a životě. Přesto všechno za svou práci všichni obdrží mzdu podobnou, jako například stolař, novinář nebo automechanik. Leckdy i méně.

„Oproti tomu manažeři nebo sportovci vydělávají díky svým úspěchům desetitisíce, statisíce i miliony korun. Společnost BANDI VAMOS jim tento úspěch a možnosti samozřejmě přeje, ovšem tím spíš chce všem policistům, strážníků a hasičům poděkovat, protože je přesvědčena, že jsou nedoceněni, a že si toto jako poděkování za svou náročnou profesi zaslouží.

Příklad slevy:

Při standardním nákupu obleku, košile a kravaty například na policejní či hasičský ples.
Pánský oblek až 6.999 Kč
Společenská košile až 1.499 Kč
Pánská kravata až 399 Kč
Původní cena: 8.897,- Kč
Sleva 50 %: 4.449,- Kč
Zaplatíte pouze: 4.448,- Kč

Podmínky AKCE:

- 50 % sleva je platná na jakýkoliv nezlevněný sortiment v kamenných prodejnách Pánské společenské módy BANDI. Neplatí pro nákup v internetovém obchodě www.BandiVamos.cz.

- Sleva se nevztahuje na zlevněné zboží a nesčítá se s žádnou jinou slevou či akcí.

- Akce je platná pouze pro zaměstnance Policie ČR, Městské policie a Hasičský záchranný sbor ČR, a to pouze v předvánočním období od 1. 12. do 23. 12. 2014.

- Slevu získá pouze klient, který se prokáže platným originálním služebním průkazem pro policisty či hasiče. Na uniformu či jiné doklady bez fotografie, popřípadě odznaky nebude brán zřetel.

Členové výše uvedených složek mohou prodejny BANDI navštívit nejen v Praze, ale také v Plzni, Pardubicích, Brně, Ostravě či Olomouci. Zde je vždy profesionálně vyškoleným personálem o každého klienta vzorně postaráno a v případě potřeby umí tým BANDI oděv přizpůsobit potřebám klienta na počkání, nebo ve velmi krátké lhůtě.

Zákazníky BANDI VAMOS jsou jak lidé různých běžných profesí každodenního života, tak právě i policisté, hasiči, záchranáři, ale například i umělci. Tvářemi společnosti jsou například herci Václav Postránecký a Martin Kraus, či mistr Evropy 2008, krasobruslař Tomáš Verner.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…