Pardubický kraj: Oprava uzavře silnici mezi Svitavami a Koclířovem

03.04.2015 10:45

Oprava živičného krytu mezi Svitavami a Koclířovem částečně uzavře silnici I/34. Práce se týkají 4,2 kilometru dlouhého úseku mezi okružní křižovatkou silnic I/43 a I/34 a křižovatkou se silnicí I/35 u Koclířova. Uzavírka bude zahájena 7. dubna a potrvá do 29. srpna.

Pardubický kraj: Oprava uzavře silnici mezi Svitavami a Koclířovem
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Mapa objížďky.

Ve směru Svitavy – Koclířov bude silniční provoz veden po stávající trase silnice I/34 jednosměrně střídavě v jednom jízdním pruhu, tedy po staveništi s tím, že od křižovatky s ulicí Průmyslová bude umožněn provoz pouze dopravní obsluze. Tranzitní doprava včetně osobních vozidel pojede po objížďce – po silnici I/43 přes Lačnov a dále po silnici I/35.

Mezi okružní křižovatkou a železničním nadjezdem bude umožněn průjezd místním vozidlům (zásobování a zákazníkům) k obchodním centrům a ČSPHM  obousměrně. Ve zbylé části uzavírky bude provoz pouze jednosměrný. Od křižovatky s ulicí Průmyslová směrem na Koclířov bude navíc omezen vjezd všem vozidlům mimo dopravní obsluhy, IZS a autobusů linkové dopravy. Příjezd k firmě LIKO bude možný příčným přejezdem z ulice Olomoucká.

Ve směru Koclířov – Svitavy bude veškerý silniční provoz včetně autobusů linkové dopravy veden po objízdné trase po silnici I/35 a I/43 přes Lačnov. Délka objízdné trasy je asi 8,4 kilometru, prodloužení trasy je tedy cca 4,2 km.

Pro pokládku závěrečné obrusné vrstvy bude povolena v samostatném správním řízení uzavírka úplná (v úseku od železničního nadjezdu po křižovatku s I/35 v Koclířově). Termín úplné uzavírky bude upřesněn podle postupu výstavby, na základě průběžně aktualizovaného harmonogramu prací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pardubickykraj.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…