Pardubický kraj: Přihlaste se do 20. ročníku Zlatého erbu

03.01.2018 22:34

Až do 19. ledna se lze přihlásit do 20. ročníku populární soutěže Zlatý erb – soutěže o nejlepší webové stránky měst a obcí. V případě „Zvláštní ceny ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci“, která má pouze celostátní kolo, je uzávěrka přihlášek 15. února.

Pardubický kraj: Přihlaste se do 20. ročníku Zlatého erbu
Foto: pardubickykraj.cz
Popisek: Úřad Pardubického kraje

Krajská kola se budou hodnotit od 22. ledna, krajské ceremoniály proběhnou v únoru a březnu, finále celostátního kola se opět uskuteční na konferenci ISSS v Hradci Králové, a to v pondělí 9. dubna 2018.

Soutěžící mají od podzimu k dispozici oficiální metodiku Ministerstva vnitra ČR pro územní samosprávy „Metodické doporučení k činnosti územních samosprávných celků – Povinné a dobrovolné zveřejňování informací podle zákona o svobodném přístupu k informacím“, která jim může výrazně pomoci k bezchybnému zvládnutí jednoho z důležitých kritérií soutěže.

Jubilejnímu 20. ročníku soutěže poskytují podobně jako v minulém roce oficiální záštitu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Asociace krajů ČR, Svaz měst a obcí ČR a Sdružení místních samospráv ČR, hlavním organizátorem je spolek Český zavináč.

V roce 2017 se do soutěže aktivně zapojily obce, města a regiony z celé ČR, poroty vybíraly z 504 webových stránek a projektů včetně elektronických služeb, ve srovnání s předchozími ročníky účast výrazně narostla.

Veškeré informace včetně propozic soutěže, termínů i souhrnné brožury shrnující vše podstatné z 19. ročníku soutěže jsou pro všechny zájemce k dispozici ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…