Pardubický kraj: Východní Čechy jsou připraveny i na ruské turisty

18.03.2019 9:04

V tomto týdnu se na velvyslanectví České republiky v Moskvě konal workshop s ruskými touroperátory. Akci pořádalo zahraniční zastoupení CzechTourism v Moskvě v době konání nejvýznamnějšího turistického veletrhu v Rusku MITT. I díky tomu se podařilo na tento workshop pozvat opravdu významné ruské touroperátory, kteří již mají Českou republiku ve své nabídce.

Pardubický kraj: Východní Čechy jsou připraveny i na ruské turisty
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Základní podoba loga Pardubického kraje.

„Naším posláním bylo přesvědčit touroperátory, že Východní Čechy jsou na ruskou klientelu připravené a pokusit se dostat náš region do jejich nabídky,“ řekla Alena Horáková, ředitelka Destinační společnosti Východní Čechy.

S Destinační společností Východní Čechy se zároveň prezentovalo i Letiště Pardubice, Královéhradecký kraj a Vysočina Tourism. „Chtěli jsme prezentovat spádový region pardubického letiště, kam historicky ruská klientela byla zvyklá létat, a vytvořit tak ucelenou nabídku včetně turistických balíčků, které propojují i sousední kraje,“ řekl René Živný, radní Pardubického kraje zodpovědný za cestovní ruch a sport.

Naši zástupci představili nejen top turistické cíle Pardubického kraje, ale také ubytovací kapacity a významné kulturní a sportovní akce. Důležitou součástí byl následný networking a individuální rozhovory mezi zúčastněnými.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…