Pardubický kraj se prezentuje v Berlíně s Dolnoslezským vojvodstvím

09.03.2019 11:44

Na nejvýznamnějším evropském turistickém veletrhu ITB Berlín se nyní představuje Pardubický kraj na společné expozici s polským Dolnoslezským vojvodstvím. První tři dny byly určeny odborným návštěvníkům, o víkendu se otvírají brány výstaviště široké veřejnosti.

Pardubický kraj se prezentuje v Berlíně s Dolnoslezským vojvodstvím
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Základní podoba loga Pardubického kraje.

„Důvod pro realizaci společné česko-polské prezentace v Berlíně je prostý. S Dolnoslezským vojvodstvím a dalšími českými i polskými partnery právě realizujeme projekt na podporu kulturního a přírodního dědictví česko-polského pohraničí,“ řekl René Živný, radní Pardubického kraje, odpovědný za cestovní ruch a sport.

„Naším projektovým partnerem v Pardubickém kraji je Destinační společnost Východní Čechy. Společné projekty realizujeme již od roku 2010,“ poznamenal Jakub Feiga z Dolnoslezské turistické organizace.

ITB Berlín je významnou turistickou přehlídkou, účastní se jí v roce 2019 téměř deset tisíc vystavovatelů z šesti kontinentů. V loňském roce se počet návštěvníků vyšplhal na 170 000!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

19:15 Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

Prezident České republiky Petr Pavel na Pražském hradě opět jmenoval nové generály z řad vojáků z po…