Pardubický pivovar Pernštejn bude odebírat elektřinu od ARMEX ENERGY

22.07.2014 8:42

Pardubický pivovar Pernštejn bude v příštím roce odebírat elektřinu od společnosti ARMEX ENERGY, předního alternativního dodavatele energií. Zakázku za téměř tři miliony korun získal ARMEX ENERGY díky nejlepší nabídnuté ceně.

Pardubický pivovar Pernštejn bude odebírat elektřinu od ARMEX ENERGY
Foto: ARMEX ENERGY
Popisek: ARMEX ENERGY

„Pardubický pivovar je naším důležitým zákazníkem ve východních Čechách, kterému dodáváme elektřinu již v letošním roce. Díky individuálním cenám se nám podařilo uspět s dodávkami elektřiny i pro rok 2015. Počet firemních zákazníků a veřejných institucí, kteří se rozhodli odebírat elektřinu nebo zemní plyn od naší společnosti, neustále roste. V současné době tvoří zhruba třetinu našich zákazníků,“ řekl ředitel ARMEX ENERGY Jan Nesměrák.

Mezi firemní zákazníky ARMEX ENERGY patří například Žatecký pivovar, největší výrobce sprejů Czech Aerosol, firma Elite či proslulá česká obuvnická firma Botas. ARMEX ENERGY ke konci června dodával elektřinu a zemní plyn téměř 30.000 zákazníků. „Větší část, zhruba 70 procent, tvoří domácnosti,“ upřesnil Jan Nesměrák.

ARMEX ENERGY za první tři měsíce letošního roku zvýšil počet zákazníků o 10 procent na téměř 28.000. Tržby společnosti za prodej elektřiny a zemního plynu ke konci března meziročně vzrostly o více než devět procent na více než 333 milionů korun. Letos také firma otevřela dvě kamenné pobočky v Rumburku a Trutnově. Do konce roku by mělo přibýt dalších pět. V současné době má firma otevřených sedm kontaktních míst. 

ARMEX ENERGY působí na energetickém trhu od roku 2006. V loňském roce firma zdvojnásobila počet zákazníků na více než 25.000. Tržby společnosti vzrostly na 1,2 miliardy korun. Letos plánuje ARMEX ENERGY získat další tisíce nových zákazníků. Firma je součástí skupiny ARMEX, jejíž celkový obrat přesahuje 10 miliard korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…