Pavel Kysela se stal generálním ředitelem společnosti Adastra

01.10.2012 13:48

Mezinárodní konzultační a softwarová společnost Adastra jmenovala Pavla Kyselu generálním ředitelem pro Českou republiku.

Pavel Kysela se stal generálním ředitelem společnosti Adastra
Foto: Adastra
Popisek: Generální ředitel společnosti Adastra Pavel Kysela

 Střídá Ondřeje Frydrycha, který se nově bude věnovat mezinárodním aktivitám Adastry s důrazem na nové trhy, a také rozvoji společnosti Adastra Business Consulting.

Pavel Kysela působí v Adastře již téměř deset let. Zkušenosti s řízením vývoje softwarových produktů získal ve společnosti London Logic Praha, kde začínal jako vývojář a analytik a nakonec vedl část vývoje softwaru pro time management, který se prosadil po celém světě. Po čtyřech letech působení v této firmě se stal součástí týmu Adastry. Zde začínal jako konzultant, vedl oddělení analytiků, poté zastával vedoucí obchodní pozice. Jako obchodní ředitel měl na starosti telekomunikace, finance a retail. Poslední tři roky byl ředitelem divize, která obsluhovala zákazníky z oblasti telekomunikací, retailu a vybrané finanční instituce.

Jeho velkou zálibou je sport, aktivně se věnuje hlavně golfu a squashi. Pasivně také modernímu pětiboji, a to hlavně díky svému bratrovi, zlatému olympionikovi Davidu Svobodovi.

„Adastra je skvělá firma, chci ji dále posouvat na její úspěšné cestě tak, aby ji lidé vnímali jako skutečného šampióna v oblasti Information Management, i když olympijské medaile se v byznysu vyhrát nedají,“ říká s trochou nadsázky Pavel Kysela, generální ředitel společnosti Adastra.

O společnosti Adastra

Adastra je mezinárodní konzultační společnost, která dodává špičková softwarová řešení pro váš business. Technologicky nezávislá řešení odrážejí rozsáhlé zkušenosti firmy načerpané z realizace stovek projektů, například pro společnosti Ahold, Allianz, Bank of Montreal, Barclays Bank, Bell Canada, Cetelem, Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, DHL, Dresdner Bank, Generální ředitelství cel, GTS Novera, Komerční banka, Orange Slovensko, Telefónica O2, Tipsport, Vodafone, Volkswagen AG a další.

Více informací na www.adastra.cz a www.adastragrp.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…