Pavel Strnádek je novým obchodním ředitelem mezinárodní obchodní společnosti CreditON

17.08.2014 15:40

Pavel Strnádek (41) rozšiřuje od srpna tým CreditOnu. Jako obchodní ředitel pro Českou a Slovenskou republiku bude mít na starosti především rozvoj offline prodejních kanálů jako je telefonní prodej nebo obchodní síť.

Pavel Strnádek je novým obchodním ředitelem mezinárodní obchodní společnosti CreditON
Foto: CreditON
Popisek: CreditON

„Pavel je prvoligovým hráčem  v oblasti stavby obchodních struktur a obecně řízení prodeje, což historicky již několikrát prokázal. Věřím, že Pavlovy bohaté zkušenosti zejména v  oblasti spotřebitelských úvěrů, nám pomohou při volbě vhodné obchodní strategie CreditOn pro prodej payday loans v České a Slovenské republice.“ říká generální ředitel CreditOnu Ondřej Šmakal.

Strnádek přichází do CreditOnu z nebankovní společnosti PROFI CREDIT, kde pracoval osm let jako mezinárodní obchodní ředitel pro Českou republiku, Slovensko, Polsko, Bulharsko, Rumunsko a Rusko a také jako člen představenstva PROFI CREDIT Polsko. Pavel Strnádek má bohaté zkušenosti i z bankovního sektoru, šest let působil v Citibank.

Vystudoval Univerzitu Pardubice a Miami-Dade Community College v USA. Zajímá ho vše kolem IT technologií, rád relaxuje u dobré hudby a neméně dobrého jídla, ve volném čase si zahraje squash nebo mariáš a je fanouškem pardubického hokeje a florbalu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…