Pavel Strnádek je novým obchodním ředitelem mezinárodní obchodní společnosti CreditON

17.08.2014 15:40

Pavel Strnádek (41) rozšiřuje od srpna tým CreditOnu. Jako obchodní ředitel pro Českou a Slovenskou republiku bude mít na starosti především rozvoj offline prodejních kanálů jako je telefonní prodej nebo obchodní síť.

Pavel Strnádek je novým obchodním ředitelem mezinárodní obchodní společnosti CreditON
Foto: CreditON
Popisek: CreditON

„Pavel je prvoligovým hráčem  v oblasti stavby obchodních struktur a obecně řízení prodeje, což historicky již několikrát prokázal. Věřím, že Pavlovy bohaté zkušenosti zejména v  oblasti spotřebitelských úvěrů, nám pomohou při volbě vhodné obchodní strategie CreditOn pro prodej payday loans v České a Slovenské republice.“ říká generální ředitel CreditOnu Ondřej Šmakal.

Strnádek přichází do CreditOnu z nebankovní společnosti PROFI CREDIT, kde pracoval osm let jako mezinárodní obchodní ředitel pro Českou republiku, Slovensko, Polsko, Bulharsko, Rumunsko a Rusko a také jako člen představenstva PROFI CREDIT Polsko. Pavel Strnádek má bohaté zkušenosti i z bankovního sektoru, šest let působil v Citibank.

Vystudoval Univerzitu Pardubice a Miami-Dade Community College v USA. Zajímá ho vše kolem IT technologií, rád relaxuje u dobré hudby a neméně dobrého jídla, ve volném čase si zahraje squash nebo mariáš a je fanouškem pardubického hokeje a florbalu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Novela atomového zákona pomůže urychlit výstavbu nových jaderných bloků

10:17 Úřad vlády: Novela atomového zákona pomůže urychlit výstavbu nových jaderných bloků

Rychlejší výstavba nových jaderných bloků a také snazší povolovací procesy při zavádění malých modul…