Penny Market pomohl Nadaci Kapka naděje a lidem zasaženým povodněmi

02.10.2013 10:56

Díky společné pomoci Penny Marketu a jeho zákazníků se podařilo vybrat vice než 2.380.000,- Kč, které si rozdělily Nadace Kapka naděje a Povodňové konto pomáhající spoluobčanům zasaženými povodněmi. Model spolupráce byl přitom velmi jednoduchý; na Kapku naděje se vybíralo nákupem označených výrobků a Povodňové konto získalo příspěvek z každé prodané igelitové tašky.

Penny Market pomohl Nadaci Kapka naděje a lidem zasaženým povodněmi
Foto: Penny Market
Popisek: Penny Market

„Pomáhat společně se opravdu osvědčilo. Jsem velice potěšen, že naši zákazníci na podobné aktivity reagují příznivě a že naším prostřednictvím pomohli nemalou částkou hned dvěma rozdílnými směry. Ať už jde o Nadaci Kapka Naděje, se kterou Penny spolupracuje dlouhodobě, nebo o Povodňové konto, pomoc je bez debaty na místě a obě instituce jsou garantem, že finanční pomoc dorazí na správná místa,“ komentuje vybranou částku Daniel Novotný, vedoucí oddělení marketingu.

Penny Market na českém trhu působí od roku 1997. Zaměstnává více než 7 000 zaměstnanců a provozuje přes 345 prodejen. Pravidelně slaví úspěchy v programu Volba spotřebitelů a letos odstartoval vlastní zákaznickou Penny kartu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…