Pivovar Zubr posiluje spolupráci s hokejovým týmem HC ZUBR Přerov

28.04.2015 11:57

Na jednání představenstva HC ZUBR Přerov byl v pátek 24. dubna novým předsedou představenstva jmenován Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr – generálního partnera přerovského hokeje. Nové funkce se Tomáš Pluháček ujme ihned a doplní současné sedmičlenné vedení hokejového klubu.

Pivovar Zubr posiluje spolupráci s hokejovým týmem HC ZUBR Přerov
Foto: Pivovar Zubr
Popisek: Pivovar Zubr, logo.

„Vážím si důvěry, kterou mi zvolením do této významné funkce hokejový klub projevil a věřím, že společnými silami navážeme na úspěšnou loňskou sezónu a povedeme klub správným směrem. Naším cílem je, abychom hráli kvalitní hokej hodný 1. ligy, předváděli, co nejlepší výkony a především se v lize udrželi,“ říká Tomáš Pluháček, nově zvolený předseda představenstva.

Představenstvo v této době pracuje na rozpočtu i složení kádru na příští sezonu. „S ohledem na sezónu, která je před námi, počítáme i ze strany pivovaru s významným navýšením dosavadní podpory,“ doplňuje Tomáš Pluháček. 

Pivovar Zubr je dlouholetým partnerem přerovského hokeje. Kromě něj je i partnerem dalších sportovních týmů a akcí v regionu.

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa a Regionální potravina. V loňském roce rozšířil svůj sortiment o 11° ležák Zubr Grand. Pivovar získal na podzim prestižní ocenění v degustační soutěži České pivo 2014 a to v kategorii světlé výčepní pivo (1. místo Zubr Gold) a v kategorii tmavé pivo (2. místo Zubr Classic tmavý).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…