„Recepturu a správnou kombinaci jablečných odrůd jsme testovali několik měsíců, abychom spotřebitelům nabídli originální nápoj, který zaujme hned po prvním napití. Cidery stále stoupají na popularitě, obzvláště mezi mladšími spotřebiteli, a my věříme, že jsme se jim s naším ciderem Royal Dog trefili do chuti. Přesto, že cidery jsou na českém trhu stále ještě novinkou, už nyní je jasné, že si našly své stálé místo,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr, který cider Royal Dog uvádí na trh.
Cider Royal Dog vzniká ve spolupráci s tradiční českou firmou Ovexim, která se zabývá zpracováním moravských jablek a vyrábí z nich jablečné šťávy, jablečná vína a další produkty. Průzračný, zlatavý a jemně perlivý nápoj, jehož výroba probíhá řízeným kvašením jablečného moštu, obsahuje 4,5 % alkoholu, podává se ledově vychlazený, zbavuje žízně, přináší osvěžení a hodí se ke každému jídlu. Je navíc bez přidaných barviv a sladidel.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: komerční tisková zpráva