Plzeňský Prazdroj: Z pivovaru rovnou do Pivní akademie

26.01.2014 9:22 | Zprávy

Tisíce lidí, kteří míří každoročně na exkurzi do pivovaru Radegast, mohou využít zajímavou novinku. V hospůdce U Bobra v nedalekých Raškovicích zavedli Pivní akademii, které šéfuje český vicemistr v čepování piva Jakub Šrubař. Lidé se tak mohou dozvědět, jak o pivo správně pečovat a hlavně se naučí čepovat, a to hned na několik způsobů. Prvním absolventem Pivní akademie se stal minulý týden šestinásobný vítěz Rallye Dakar Karel Loprais.

Plzeňský Prazdroj: Z pivovaru rovnou do Pivní akademie
Foto: red
Popisek: Plzeňský Prazdroj

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Možná, že mimořádná schůze není tak špatný nápad, nezvážíte ji podpořit?

Za okolností, že by jednání bylo bez časového omezení v rámci 1-2 dnů, s právem vystoupit 5 (10) min. u poslanců, 20 min. u přednostních práv by jednání mohlo být rychlé. A pak schválit usnesení, že poslanecká sněmovna důvěřuje Andreji Babišovi, že vyřeší střet zájmů a vyzve v usnesení prezidenta, a...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Liberec: Proč Indonésané stále loví mořské želvy?

22:31 Zoo Liberec: Proč Indonésané stále loví mořské želvy?

Mezinárodní výzkum na Sumatře vedený Zoo Liberec odhaluje souvislosti.