Pobočkovou síť České spořitelny povede Marek Blaha

02.06.2016 17:55

Vedení distribuční sítě České spořitelny nově povede Marek Blaha (35), který přichází z Allianz – Slovenské pojišťovny. Ve funkci nahradí Danielu Peškovou, která se i nadále bude soustředit na práci členky představenstva zodpovědné za retailové bankovnictví.

Pobočkovou síť České spořitelny povede Marek Blaha
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Svoji kariéru odstartoval Marek Blaha ve finančních službách v Rumunsku a na Ukrajině. Nejprve v letech 2005 až 2007 pracoval jako výkonný ředitel ve společnosti Salve Finance Ukraine, později zastával vyšší manažerské pozicíce přímo v Salve Group. Od roku 2012 působil jako ředitel distribuce Allianz - Slovenské pojišťovny. Vystudoval zahraniční obchod na Ekonomické univerzitě v Bratislavě. Absolvoval řadu zahraničních kurzů, například na Stanford Graduate School of Business studoval strategii a organizaci. Mluví slovensky, česky, anglicky a německy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy spustily novou kampaň na ekologické cestování vlakem

7:23 České dráhy spustily novou kampaň na ekologické cestování vlakem

Víte, jak ušetřit 44,68 kg CO2? Stačí si pro cestu mezi Prahou a Ostravou vybrat vlak místo automobi…