Poděkování hasičů pracovníky ÚZSVM v Semilech potěšilo

13.09.2022 22:54 | Tisková zpráva

Zaměstnance pracoviště ÚZSVM v Semilech potěšilo poděkování HZS Libereckého kraje s fotodokumentací z akce hasičů, při které byla využita čtyřpodlažní budova ÚZSVM.

Poděkování hasičů pracovníky ÚZSVM v Semilech potěšilo
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Velitel semilské hasičské stanice poděkoval za spolupráci při přípravě ukázky lezecké skupiny hasičů v rámci uspořádaného Dne integrovaného záchranného systému. Akce pro veřejnost, na které byly představeny ukázky záchranných akcí, se konala v blízkosti sídla ÚZSVM v centru Semil.

Na přípravě programu se podíleli vedle hasičů i policisté, zdravotnická záchranná služba, horská služba, Střední škola Semily s maturitním oborem Požární ochrana a řada dalších subjektů. Zaměstnanci ÚZSVM přispěli svým dílem a vytvořili podmínky pro předvedení velmi atraktivní ukázky transportu zraněné osoby ze střechy budovy.

Součinnost mezi ÚZSVM a hasiči funguje dlouhodobě ke spokojenosti obou stran. Na základě memoranda o spolupráci se v posledních letech podařilo zrealizovat celou řadu prospěšných akcí, které šetří finanční prostředky. Zejména šlo o kácení či prořez stromů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…