Podíl Českého rozhlasu na trhu se zvýšil

06.02.2019 19:57

Podle aktuálních výsledků hlavního výzkumu poslechovosti rádií v České republice Radioprojekt za třetí a čtvrté čtvrtletí 2018 se podíl Českého rozhlasu na rozhlasovém trhu ve srovnání s údaji za předchozí období zvýšil o 0,8 procentního bodu a aktuálně činí 21,8 %. Český rozhlas Radiožurnál se vrátil na 2. místo podle denní i týdenní poslechovosti a podílu na trhu.

Podíl Českého rozhlasu na trhu se zvýšil
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Ve třetím a čtvrtém čtvrtletí 2018 stoupl počet denních a týdenních posluchačů u dalších celoplošných stanic Českého rozhlasu: ČRo Plus, ČRo Dvojka, ČRo Vltava. ČRo Plus posiluje své publikum dlouhodobě. Aktuálně stoupl počet posluchačů stanice mluveného slova na 92 tisíc v průměrném dni a 144 tisíc v průměrném týdnu. Posílily také digitální stanice Českého rozhlasu, především Radio Wave.

„Velice mě těší aktuální výsledky Českého rozhlasu. Údaje o poslechovosti stanice Český rozhlas Plus překonávají prognózy, které jsme měli v době vzniku této stanice a svědčí o zájmu české veřejnosti o hlubší zpravodajství a publicistiku,“ uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…