Podnikatelský inkubátor ČVUT InovaJET se přestěhoval a nabírá nové firmy

26.05.2014 17:54

InovaJET, podnikatelský inkubátor ČVUT, se přestěhoval do nových prostor. Od pondělka 26. 5. 2014 funguje InovaJET ve 2. patře budovy v ulici Opletalova 929/22 v centru Prahy. Všechny služby InovaJETu zůstávají stejné a inkubátor právě otevírá další kolo náboru nových firem s nástupem v říjnu 2014.

Podnikatelský inkubátor ČVUT InovaJET se přestěhoval a nabírá nové firmy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zaměstnanec v laboratoři

Zájemci se mohou o místo v nových prostorách InovaJETu ucházet do 1. září 2014. Do té doby musí vedoucí inkubátoru Janě Hodboďové na e-mail hodbodova@inovacentrum.cvut.cz poslat přihlášku a podnikatelský plán. Přihláška je ke stažení na webu http://www.inovacentrum.cvut.cz/inovajet.
Dveře inkubátoru jsou otevřeny všem studentům, absolventům a akademikům českých univerzit s inovativním podnikatelským nápadem nebo projektem. InovaJET nabízí na 18 měsíců kompletní zázemí, zkušené mentory a poradenský tým a v neposlední řadě i napojení na živou komunitu malých a středních firem. Začínající podnikatelé mohou využívat i zvýhodněného nájmu kanceláře a společných prostor.

„Posláním InovaJETu je firmě co nejrychleji pomoci projít prvními fázemi rozvoje a maximálně zvýšit její šance uspět na trhu. S možností konzultovat plány a jednotlivé realizační kroky s odborníky na slovo vzatými významně roste šance začínajících podnikatelů překonat „údolí smrti“ a vybudovat prosperující podnik,“ říká Jaroslav Burčík, ředitel Inovacentra ČVUT, které InovaJET provozuje.

"Velkou výhodou InovaJETu  je vedle jeho umístění také veškerá dostupná podpora. Můžete využít školení, rad zkušenějších kolegů, nebo pomoci ověřených právníků a účetních", říká Marek Polčák, zakladatel a jednatel firmy Quanti, která v InovaJETu vyrostla.

Další informace:  Jana Hodboďová,  e-mail: hodbodova@inovacentrum.cvut.cz , tel.: +420 773 510 553.

Inovacentrum ČVUT je nefakultní součástí Českého vysokého učení technického a slouží jako centrála pro zprostředkování spolupráce mezi firmami a vědeckovýzkumnými pracovníky na univerzitě. Inovacentrum vzniklo v roce 2010 sloučením dvou svých předchůdců, Centra pro spolupráci s průmyslem Fakulty elektrotechnické a Technologického a inovačního centra ČVUT. Pod správu Inovacentra patří také podnikatelský inkubátor ČVUT InovaJET. V roce 2013 podpořil InovaJET celkem 30 firem, nově přijal 7 firem, 4 firmy se osamostatnily. V InovaJETu pracovalo v roce 2013 na 20 konzultantů a mentorů a uspořádáno bylo 19 praktických workshopů.

České vysoké učení technické v Praze patří k největším a nejstarším technickým vysokým školám v Evropě.      

V současné době má ČVUT osm fakult (stavební, strojní, elektrotechnická, jaderná a fyzikálně inženýrská, architektury, dopravní, biomedicínského inženýrství, informačních technologií) a studuje na něm přes 22 500 studentů. Pro akademický rok 2013/14 nabízí ČVUT svým studentům 110 studijních programů a v rámci nich 440 studijních oborů. ČVUT vychovává moderní odborníky, vědce a manažery se znalostí cizích jazyků, kteří jsou dynamičtí, flexibilní a dokáží se rychle přizpůsobovat požadavkům trhu.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…