Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond ukončil 3. kolo programu Investiční úvěry Lesnictví

14.10.2020 12:39

Ve středu 14. října 2020 v 9.00 hodin byl spuštěn příjem žádostí do programu Investiční úvěry Lesnictví. Limit přijatých žádostí byl již naplněn, 3. kolo tohoto programu se tímto uzavírá.

Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond ukončil 3. kolo programu Investiční úvěry Lesnictví
Foto: pgrlf.cz
Popisek: Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond - logo

Program Investiční úvěry Lesnictví patří mezi důležité tituly podpory lesním hospodářům ze strany PGRLF. Cílem je vytvořit předpoklady pro stabilizaci a rozvoj sektoru lesního hospodářství, kdy příjemce podpory investuje zejména do strojního zařízení, vybavení pro hospodaření v lese, nebo pro lesní školkařskou činnost. Podporovaná investice by tedy měla vést ke zlepšení celkové výkonnosti a udržitelnosti daného podniku.

Společnost Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. nabízí pro subjekty v oblasti lesnictví a zpracování dřeva i další programy podpor, jakými jsou například Lesní hospodář nebo Zpracovatel dřeva, které jsou stále otevřeny. Kompletní seznam programů podpor je k dispozici na stránkách www.pgrlf.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…