Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond vyhlašuje 12. kolo programu Investiční úvěry Zemědělec

08.03.2021 16:14

Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. oznamuje všem svým klientům, že dne 7. dubna 2021 v 9.00 hodin bude spuštěn příjem žádostí do programu Investiční úvěry Zemědělec. Pro toto kolo je počet přijatých žádostí stanoven na 250.

Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond vyhlašuje 12. kolo programu Investiční úvěry Zemědělec
Foto: pgrlf.cz
Popisek: Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond - logo

„Program PGRLF Investiční úvěry Zemědělec je jedním z důležitých nástrojů pomoci českému zemědělství. Podporujeme tak investice, které vedou ke zlepšení celkové výkonnosti a udržitelnosti zemědělských podniků a k rozvoji produkce zemědělských prvovýrobců,“ řekl ministr zemědělství, Miroslav Toman.

Anketa

Má poslanec Lubomír Volný vaši důvěru?

37%
63%
hlasovalo: 14829 lidí

„Program Investiční úvěry Zemědělec patří k dlouhodobě vyhledávaným titulům PGRLF, v rámci kterého je možné poskytnout podporu na snížení jistiny úvěru maximálně ve výši 400 000 Kč a zároveň maximálně do výše 30 % z celkové výše poskytnutého úvěru,“ doplnil předseda představenstva PGRLF, Vladimír Eck. 

Současně si dovolujeme upozornit klienty, aby se s dostatečným předstihem pečlivě seznámili s veškerými pokyny k danému programu. Oproti předešlým kolům byl mírně pozměněn příjem žádosti, nebude již možné si s předstihem stáhnout koncept žádosti o podporu, všechny potřebné informace naleznete v příručce k podání žádosti. Dále 12. kolo Investiční úvěry Zemědělec je určeno pro žadatele, kteří v uplynulých 12 měsících neuzavřeli smlouvu s PGRLF o poskytnutí úvěru ve stejném programu. Přesné znění pravidel je publikováno na webových stránkách společnosti v sekci ZDE.  

Samotnou žádost je možné podávat pouze prostřednictvím elektronického formuláře ZDE.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…