Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond vyhlašuje 12. kolo programu Investiční úvěry Zemědělec

08.03.2021 16:14

Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. oznamuje všem svým klientům, že dne 7. dubna 2021 v 9.00 hodin bude spuštěn příjem žádostí do programu Investiční úvěry Zemědělec. Pro toto kolo je počet přijatých žádostí stanoven na 250.

Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond vyhlašuje 12. kolo programu Investiční úvěry Zemědělec
Foto: pgrlf.cz
Popisek: Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond - logo

„Program PGRLF Investiční úvěry Zemědělec je jedním z důležitých nástrojů pomoci českému zemědělství. Podporujeme tak investice, které vedou ke zlepšení celkové výkonnosti a udržitelnosti zemědělských podniků a k rozvoji produkce zemědělských prvovýrobců,“ řekl ministr zemědělství, Miroslav Toman.

Anketa

Má poslanec Lubomír Volný vaši důvěru?

37%
63%
hlasovalo: 14829 lidí

„Program Investiční úvěry Zemědělec patří k dlouhodobě vyhledávaným titulům PGRLF, v rámci kterého je možné poskytnout podporu na snížení jistiny úvěru maximálně ve výši 400 000 Kč a zároveň maximálně do výše 30 % z celkové výše poskytnutého úvěru,“ doplnil předseda představenstva PGRLF, Vladimír Eck. 

Současně si dovolujeme upozornit klienty, aby se s dostatečným předstihem pečlivě seznámili s veškerými pokyny k danému programu. Oproti předešlým kolům byl mírně pozměněn příjem žádosti, nebude již možné si s předstihem stáhnout koncept žádosti o podporu, všechny potřebné informace naleznete v příručce k podání žádosti. Dále 12. kolo Investiční úvěry Zemědělec je určeno pro žadatele, kteří v uplynulých 12 měsících neuzavřeli smlouvu s PGRLF o poskytnutí úvěru ve stejném programu. Přesné znění pravidel je publikováno na webových stránkách společnosti v sekci ZDE.  

Samotnou žádost je možné podávat pouze prostřednictvím elektronického formuláře ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…