Podřipská nemocnice zajistí gynekologicko-porodnickou péči ve spolupráci s Nemocnicí Mělník

29.08.2012 14:03

Podřipská nemocnice s poliklinikou v Roudnici nad Labem dočasně přerušuje provoz lůžkového gynekologicko-porodnického oddělení. O pacientky bude i nadále postaráno, neboť Podřipská nemocnice navázala úzkou spolupráci s Nemocnicí Mělník, která v přechodném období zajistí hospitalizační péči o gynekologicko-porodnické pacientky.

Podřipská nemocnice zajistí gynekologicko-porodnickou péči ve spolupráci s Nemocnicí Mělník
Foto: Martin Kovář
Popisek: Chirurgický zákrok, ilustrační foto

Podřipská nemocnice dočasně přerušuje provoz lůžkového gynekologicko-porodnického oddělení a to od 1. září 2012 do 31. ledna 2013. Hospitalizační péči o gynekologicko-porodnické pacientky včetně vedení porodů zajistí v tomto přechodném období Nemocnice Mělník.

„Vzhledem k nejisté situaci, která nastala s uzavíráním smluv s pojišťovnami pro rok 2013, dochází u některých skupin zaměstnanců k obavám o svoji další budoucnosti v oboru a někdy k překotnému řešení těchto problému. Vzhledem k tomu, že naše nemocnice byla zvyklá poskytovat služby pro pacienty na vysoké úrovni a v tomto trendu chceme pokračovat, navázali jsme úzkou spolupráci s Nemocnicí Mělník resp. s gynekologicko-porodnickým oddělením této nemocnice, které tento trend zachová, a o naše pacientky bude postaráno,“ říká MUDr. Josef Krajník, jednatel Podřipské nemocnice s poliklinikou.

Gynekologická ambulance v Podřipské nemocnici zůstává i nadále v provozu. O pacientky bude řádně postaráno. Zároveň nadále pokračuje poradna pro těhotné ženy, kterým bude v Podřipské nemocnici poskytnuta péče až do termínu porodu, včetně monitoringu (CTG).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…