Policie ČR: „Crystal může také zabíjet“

29.09.2017 7:34

Česko – německá spolupráce v oblasti nelegálního obchodu s drogami.

Policie ČR: „Crystal může také zabíjet“
Foto: policie.cz
Popisek: Policie ČR

Pod záštitou prezidenta Generálního celního ředitelství SRN pana Uwe Schrödera a velvyslance České republiky v Německu pana Tomáše Jana Podivínského se ve dnech 26. 9. - 27. 9. 2017 na půdě Velvyslanectví ČR v Berlíně uskutečnila konference s názvem „Crystal může také zabíjet“. Jedná se o akci tematicky zaměřenou na problematiku nelegálního obchodu a užívání metamfetaminu, což je dlouhodobě závažný aspekt na úseku protidrogové represe i prevence v oblasti česko - německé spolupráce. Cílovou skupinou posluchačů byla německá odborná veřejnost, mládež a pedagogičtí pracovníci.

Přednášejícími z České republiky byli zástupci Policie ČR, Národní protidrogové centrály a rovněž i Generálního ředitelství cel, Celní protidrogové jednotky. Posluchačům byla prezentována témata k legislativě v oblasti návykových látek v ČR a aktuální trendy místních nelegálních drogových trhů se zaměřením na metamfetamin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

Navrácení Ukrajinců

Proč by měli Ukrajinci, kteří už na Ukrajině nežijí třeba 20 let jít nyní za Ukrajinu bojovat? Nebo i ti, co jít bojovat nechtějí z jakýchkoliv důvodů, proč je nutit? Navíc nechápu to, že nejdřív jste vehementně podporovali přijetí uprchlíků z Ukrajiny a teď je zas tlačíte k návratu. Zamýšlel jste s...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy připravují novou emisi dluhopisů

19:15 České dráhy připravují novou emisi dluhopisů

České dráhy udělily bankám Česká spořitelna, Komerční banka a UniCredit Bank Czech Republic and Slov…