Policie ČR: Kalendář nevyřešených případů 2024

03.01.2024 19:15 | Tisková zpráva

Úřad služby kriminální policie a vyšetřování Policejního prezidia České republiky připravil i pro rok 2024 kalendář nevyřešených případů stejně jako v uplynulých letech. Opět doufáme, že tímto pomůžeme spravedlnosti a budeme moci objasnit dosud nevyřešené.

Policie ČR: Kalendář nevyřešených případů 2024
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Tento kalendář má v první řadě připomenout 24 vybraných případů z celé České republiky. Na výběru se podíleli kolegové z jednotlivých krajských ředitelství i samotného ÚSKPV. Obě předchozí vydání z let 2022 a 2023 nám díky vám přinesla desítky cenných informací. To dokazuje, že sebemenší poznatek může i po mnoha letech přinést zásadní průlom.

Kalendáře jsme již tradičně distribuovali díky skvělé spolupráci s Vězeňskou službou ČR do věznic po celé republice a opět také na regionální pobočky Probační a mediační služby.

Za jakékoliv informace k případům z kalendáře budeme rádi. Pro tento účel jsme zřídili e-mailovou schránku kalendar@pcr.cz. Všechny poznatky budeme předávat pracovní skupině Tempus, která se nevyřešeným případům věnuje.

Kalendář 2024 najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…