Policie ČR: Kalendář nevyřešených případů 2024

03.01.2024 19:15 | Tisková zpráva

Úřad služby kriminální policie a vyšetřování Policejního prezidia České republiky připravil i pro rok 2024 kalendář nevyřešených případů stejně jako v uplynulých letech. Opět doufáme, že tímto pomůžeme spravedlnosti a budeme moci objasnit dosud nevyřešené.

Policie ČR: Kalendář nevyřešených případů 2024
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Tento kalendář má v první řadě připomenout 24 vybraných případů z celé České republiky. Na výběru se podíleli kolegové z jednotlivých krajských ředitelství i samotného ÚSKPV. Obě předchozí vydání z let 2022 a 2023 nám díky vám přinesla desítky cenných informací. To dokazuje, že sebemenší poznatek může i po mnoha letech přinést zásadní průlom.

Kalendáře jsme již tradičně distribuovali díky skvělé spolupráci s Vězeňskou službou ČR do věznic po celé republice a opět také na regionální pobočky Probační a mediační služby.

Za jakékoliv informace k případům z kalendáře budeme rádi. Pro tento účel jsme zřídili e-mailovou schránku kalendar@pcr.cz. Všechny poznatky budeme předávat pracovní skupině Tempus, která se nevyřešeným případům věnuje.

Kalendář 2024 najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

7:23 Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v l…