Policie ČR: Podpis memoranda mezi NSZ, NCOZ a NÚKIB

24.01.2019 17:19

Nejvyšší státní zastupitelství, Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost a Národní centrála proti organizovanému zločinu SKPV podepsali memorandum, které nastavuje jasná pravidla pro účinnou spolupráci v oblasti boje s kybernetickou kriminalitou a zajištění kybernetické bezpečnosti.

Policie ČR: Podpis memoranda mezi NSZ, NCOZ a NÚKIB
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman, ředitel Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost Dušan Navrátil a za Policii ČR ředitel Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování Jiří Mazánek podepsali trojstranné memorandum, které nastavuje jasná pravidla pro účinnou spolupráci uvedených institucí v oblasti boje s kybernetickou kriminalitou a zajištění kybernetické bezpečnosti. Pravidelná komunikace na úrovni vedení i expertů, rychlá vzájemná výměna relevantních informací, společná školení a spolupráce na prevenci pomůžou lépe sledovat trendy v rychle se vyvíjející oblasti kriminality i zabezpečit vyšší úroveň bezpečnosti v kyberprostoru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…