Policie ČR: Pozná někdo pachatele?

09.05.2019 16:10

Policisté pátrají po pachateli - mohl být návštěvníkem baru Paradox v Českých Budějovicích.

Policie ČR: Pozná někdo pachatele?
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Policisté z Obvodního oddělení České Budějovice prověřují napadení muže v noci z pátého na šestého dubna 2019 kolem druhé hodiny ráno. K napadení došlo v Českých Budějovicích v Krajinské ulici před barem PARADOX. Případ policisté vyšetřují jako podezření z výtržnosti a ublížení na zdraví. Napadenému muži bylo způsobeno vážné zranění.

Policisté při šetření případu zjistili, že napadený muž (nar. 1981 z Hradce Králové) byl udeřen do obličeje takovou razancí, až upadl na zem a byl pravděpodobně okamžik v bezvědomí. Napadnout jej měl muž zhruba třicetiletý, urostlé či silnější postavy, tmavší pleti, v bílém tričku, svědci jej popisují jako „světského“. Ten měl stát v podloubí Krajinské ulice proti baru se třemi muži a dvěma ženami. Kamery zaznamenaly dva muže v bílém tričku, jak se krátce po incidentu vracejí zpět do baru, jeden z těchto mužů by měl být útočníkem. Policisté na lince 158 přivítají jakékoliv informace k útočníkovi nebo k tomuto napadení.

Shodou okolností kontrolovali strážníci a policisté v Krajinské ulici podobnou skupinu podezřelých osob, nakonec se však ukázalo, že s tímto případem nemají nic společného. Případ tak zatím zůstává stále otevřen. Vše komplikuje skutečnost, že většina svědků byla pod vlivem alkoholu, a informace jsou tak nepřesné.

Více informací k případu najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…