Policie ČR: Pozná někdo pachatele?

09.05.2019 16:10

Policisté pátrají po pachateli - mohl být návštěvníkem baru Paradox v Českých Budějovicích.

Policie ČR: Pozná někdo pachatele?
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Policisté z Obvodního oddělení České Budějovice prověřují napadení muže v noci z pátého na šestého dubna 2019 kolem druhé hodiny ráno. K napadení došlo v Českých Budějovicích v Krajinské ulici před barem PARADOX. Případ policisté vyšetřují jako podezření z výtržnosti a ublížení na zdraví. Napadenému muži bylo způsobeno vážné zranění.

Policisté při šetření případu zjistili, že napadený muž (nar. 1981 z Hradce Králové) byl udeřen do obličeje takovou razancí, až upadl na zem a byl pravděpodobně okamžik v bezvědomí. Napadnout jej měl muž zhruba třicetiletý, urostlé či silnější postavy, tmavší pleti, v bílém tričku, svědci jej popisují jako „světského“. Ten měl stát v podloubí Krajinské ulice proti baru se třemi muži a dvěma ženami. Kamery zaznamenaly dva muže v bílém tričku, jak se krátce po incidentu vracejí zpět do baru, jeden z těchto mužů by měl být útočníkem. Policisté na lince 158 přivítají jakékoliv informace k útočníkovi nebo k tomuto napadení.

Shodou okolností kontrolovali strážníci a policisté v Krajinské ulici podobnou skupinu podezřelých osob, nakonec se však ukázalo, že s tímto případem nemají nic společného. Případ tak zatím zůstává stále otevřen. Vše komplikuje skutečnost, že většina svědků byla pod vlivem alkoholu, a informace jsou tak nepřesné.

Více informací k případu najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…