Policie ČR: Prvosledové hlídky ze všech krajských ředitelství soutěžily v Koutech nad Desnou

19.10.2021 11:48 | Tisková zpráva

Na konci září se v rámci 24. ročníku soutěže Rallye Rejvíz uskutečnil také již 5. ročník soutěže prvosledových hlídek. Za každé ze čtrnácti krajských ředitelství Policie ČR se zúčastnily celkem dvě prvosledové hlídky, které v průběhu dne řešily několik různých modelových situací, například s ozbrojeným a nebezpečným pachatelem.

Policie ČR: Prvosledové hlídky ze všech krajských ředitelství soutěžily v Koutech nad Desnou
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Do všech modelových situací byla zakomponována i zdravotnická záchranná služba, která v rámci jednotlivých situací pomáhala a ošetřovala zraněné. Za každý provedený zásah byli policisté ohodnoceni specialisty a instruktory Policie ČR.

Na prvních dvou místech se umístily a nejlépe všechny modelové situace zvládly prvosledové hlídky z Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy. Na třetím místě se umístila prvosledová hlídka z Krajského ředitelství policie Libereckého kraje.

První náměstek policejního prezidenta genmjr. Martin Vondrášek a ředitel Ředitelství služby pořádkové policie Policejního prezidia ČR plk. Petr Sehnoutka v průběhu závodu podpořil všechny soutěžící a popřáli jim mnoho úspěchů v další práci.

Díky tomuto rozsáhlému cvičení si policisté měli možnost vyzkoušet situace, do kterých se mohou během své každodenní služby kdykoliv dostat a také především získat nové zkušenosti a poznatky pro jejich další práci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

7:02 ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…