Portál BusinessInfo.cz v novém

30.05.2014 19:05

Portál pro podnikatele BusinessInfo.cz, který provozuje agentura CzechTrade, prošel za poslední čtyři roky kompletním redesignem a technologickou modernizací.

Portál BusinessInfo.cz v novém
Foto: CzechTrade
Popisek: CzechTrade

Uživatelům nově nabízí elektronické formuláře v PDF, jež lze vyplnit přímo na internetu, videonávody nebo on-line dotazování redakce či odborníků z ministerstva průmyslu a obchodu. Změna byla možná díky prostředkům získaným z Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF) prostřednictvím Integrovaného operačního programu.

„Nejdůležitější novinkou portálu BusinessInfo.cz jsou elektronické podnikatelské formuláře ve všeobecně užívaném formátu PDF, které uživatel může pohodlně vyplnit na svém PC a elektronicky podepsat,“ vysvětluje Michal Sontodinomo, vedoucí elektronických produktů agentury CzechTrade.

„Mezi další významné přínosy pro uživatele patří například přehledná databáze dotací pro podnikatele, exportní zpravodajství a ověřené konkrétní poptávky zahraničních firem. Užitečná jsou videa s návody pro podnikatele či rubrika ‚Fáze podnikání‘, kde uživatel nalezne informace členěné podle podnikatelského cyklu. Dále portál umožňuje klást on-line dotazy, na které odpovídají odborníci z ministerstva průmyslu a obchodu,“ dodává Michal Sontodinomo.

Nová podoba portálu BusinessInfo.cz vznikla v rámci realizace vládní strategie Smart Administration. Konkrétní požadavky na funkce vznikaly na základě průzkumu mezi uživateli a inspirací byly podobně zaměřené evropské weby. Portál získal nové grafické řešení, strukturu a přehlednější navigaci. Uživatelé nyní požadované informace najdou rychleji a efektivněji na obrazovkách svých počítačů i mobilních zařízení.

Portál je navíc nyní dostupný v různých jazykových variantách. Kromě české a anglické verze přibyly také německá, ruská, francouzská a španělská.

Portál BusinessInfo.cz nabízí na jednom místě souhrnné a komplexní informace pro podnikatele, což jim usnadňuje orientaci v obchodním prostředí. Zvláštní důraz je kladen na podporu exportu a zahraničního obchodu. Projekt je financován z Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF) prostřednictvím Integračního operačního programu (IOP). Realizaci portálu BusinessInfo.cz zajišťuje od roku 2001 agentura CzechTrade.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Policejní kynologové obsadili přední příčky na MČR IGP

22:04 Policie ČR: Policejní kynologové obsadili přední příčky na MČR IGP

Svým umístěním si zajistili postup na mistrovství světa!